Bekijk hier alle leuke projecten

NAT!

Waar is water, wat gebeurt er als er geen water zou zijn, kan water muziek maken, kan water dansen, kan je water schilderen? Help mee met het onderzoek van professor Spetter.

Bekijk project

Vreemde Vogels

Een aantal mooie resultaten uit het project ‘Vreemde Vogels’ met beeldend kunstenaar Mark van Praagh. Deze tekeningen zijn gemaakt door leerlingen uit groep 3 en 4.

Bekijk project
3-4

Tooly

Wat doe jij al met Tooly?

Bekijk project

Plaatselijke figuren Soest

Kies een van de portretfoto’s en maak het bijbehorende werkblad. Schrijf drie dingen op per foto over bijvoorbeeld leeftijd, kleding en hoe de persoon kijkt. Bedenk een verhaaltje over deze persoon.

Bekijk project
5-6

Fungus

Met de tekenmachine maak je met zijn viertjes aan de hand van opdrachtenkaartjes de meest bizarre fungussen. Ga aan de slag!

Bekijk project
3-4

Storyscope

Hoe maakten wij de storyscope? Hier het verhaal en een heleboel handige tips om verhalen te maken, mogelijkheden om met fiducials te werken en allerlei programmeerspelletjes.

Bekijk project
7-8

Schoffels en schoorstenen

Ontdek de verhalen achter de schoffels en schoorstenen om je heen. Welke nieuwe bestemming zou jij die oude lege fabriek in je gemeente willen geven?

Bekijk project
7-8

Vlog it!

Met een vlogje breng je in beeld wat jij belangrijk vindt. Zoek je inspiratie? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Of zoek je tips? Kijk dan hier!

Bekijk project
7-8

De wind smaakt naar drop

Ga op ontdekkingsreis met je zintuigen: proef! ruik! kijk! luister! en voel!

Bekijk project
3-4